entriesaboutchatlinks

Friday, October 19, 2012
stressed @ 9:28 AM

hello hello hello
lama sudah tidak bersua disini
berhabuk dah blog ni 
hehe
first of all,i want to say sorry to 
readers,because i do not update 
this blog.It is because i'm busy lately with assignments 
quiz and a lot of test.Until now,i'm still busy
but i sempat curi masa untuk update.heehee
:P
its not a hot or new stories.
i though before2 ni pun i ada coretkan kat sini based 
on kisah hidup i
now kan i study kat satu institut pengajian tinggi SWASTA
adalah hamba Allah sorang ni
anak dia semua bagus2
belajar kat universiti AWAM
(anak dia pandai,taklah bodoh mcm i yg tercampak 
kt uni swasta ni kan)
dah la kena bayar mahal2
OI,INGAT SIKET EH,BAPAK AKU YG BAGI DUIT KAT AKU,BAGI AKU MAKAN MINUM
BESARKAN AKU
YANG TOLONG JAGAKAN AKU PUN BAPAK AKU BAYAR LAH
KAU INGAT BAPAK AKU BODOH SGT KE?
BOLEH TINGGALKAN AJE ANAK DIA KAT SAPE-SAPE
kau makan jugak kan duit bapak aku?
setahu aku lah kan,
duit gaji bapak aku untuk sara dan tanggung
anak2 isteri dia je
tapi ayah aku kan jaga nenek,itu
dikira lain.sebab itu tanggungjawab dia kepada
ibu dia.dah benda yang sama jugalah akan aku buat
pada parents aku esok lusa
JAGA DIORANG MACAM MANA BAIKNYA
DIORANG DAH JAGA, BESARKAN AKU
sampai aku boleh berdiri atas tapak kaki aku sendiri sekarang ni
basuh muntah berak kencing dorang tu pun takpa.sebab dulu 
masa aku kecik2 dorang pun buat benda tu
so,aku akan ulang semula benda yang dorang dah buat tu
the point now is
kenapa u nak jeles2 sgt?
i tak pun study oversea
anak kau tu lebih baik dari aku education dia,
bangga jelah pada anak kau tu
yg kau nak perlekehkan aku dah kenapa?
kau cakap pensyarah aku datang drpd mana2 lah apa lah bagai dah kenapa?
kau tahu tak apa aku rasa?
betapa kecewanya hati aku sekarang ni 
sbb aku kenal org yg macam  kau
bukan setakat tu je,
hal kecik2 kat facebook pun kau nak besar-besarkan cerita
kau dah kenapa?
jaga je lah tepikaian kau
jangan sibuk nak ambil-ambil tahu sgt pasal aku
aku tak suka semua tu
kau fahamkan bila aku tulis
I DO RESPECT MY MOM, DAD AND MY GUARDIAN ONLY!!
aku dah hilang respect dah kat kau
sebab kau dah menjaja cerita pasal aku
takpe,siket aku tak heran
kecil hati aku,stress aku,aku tanggung
kau tahu apa?
mengutuk orang je
hidup ni,kita ikutlah resmi padi
MAKIN BERAT MAKIN TUNDUK KE BUMI
pangkat tinggi ke,jawatan tinggi ke
ESOK LUSA MASUK KUBUR BALUT KAIN KAFAN JUGAK
XDE MAKNA NAK BAWAK JAWATAN KE KERETA MEWAH KE RUMAH BANGLO KE
TIME TU KAT SAPA DAH NAK TUNJUK JAWATAN TU?PADA ALLAH S.W.T???
SORRY LA DER
KITA HIDUP KAT DUNIA NI JE
ok?
haa,lepas ni jaja lah lagi statement aku ye
sekecik2 kesalahan aku semua kau nampak
kesalah anak2 kau,kau buat2 tutup mata je kan?
takpa lah
tu semua rezeki aku
aku terima segalanya dengan ikhlas
aku dan family aku ikhlaskan apa saja yang dah jadi kat kitorang
dan keatas segala keburukan yang telah berlaku aku dan keluarga dah pun terima
kitorang redha je.harap2 kitorng lah yang akan dapat kebaikan
dan hikmahnya.Amin 

p/s:nak aje aku maki.tapi mengenangkan balasan tuhan,aku simpan je setakat yang mampu.Insyaallah.Allah akan kurniakan pelangi selepas dia tarik semula hujan rahmatnya itu.tapikan,untuk u untie,pipi dah kedut2 dah,esok lusa dah nak mati dah(mintak2 untie panjang umur lah kan),buatlah ibadat je.jgnlaa kerja nak kutuk ni aku je.tapi kalau nak kutuk pun takpe.silakan!do i care (talk to my ass)




Sunday, September 9, 2012
daddy's birthday @ 12:04 AM

hi there everyone :) smile
i have call my daddy just now
when he hang up his phone,
i count 1 2 3 then my bro and sis me also
singing
"happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to daddy
happy birthday to you"
waaaa he must be grateful and overwhelmed
heeheehee
for tomorrow i was plan to have small party to 
celebrate his birthday
*berdoa mudah mudahan menjadil(Amin)
ok
wait until next update ok!
daadaaaa


Wednesday, August 8, 2012
i'm sorry i'm sorry i'm sorry i'm sorry @ 3:19 AM


i'm so so so so so sorry

as we know lah kan
lama sagat sangat dah i tak update ini blog!cool
yaa so cool :P
act banyak cerita yg i nak update tapi
TAPI
banyak tapinya,
(guna tetapi pula)
tetapi,biarlah rahsia
ahahahah(gelak jahat)
fyi,i sedang belajar dan diajar
future study lahh!
di u mana satu?
jangan tanya!i takkan bagitahu
PNC k?
u all yang baca mesti sakit hati kn?
i know,but i tetap takkan bagitahu because
BECAUSE
u jangan sibuk nak tahu boleh?
ehh no no no
bukan sebab itu,tetapi
atas sebab-sebab yang tertentu dan alasan-alasan kukuh
i dah fikir,i takkan inform kat sini 
kalau u all tanya kat kwn2 i pun,half of them je
yang tahu mana i sekarang
percayalah!
ok?
thats all
hahaha not yet!
sabarlah,dah boring baca kah?
banyak cerita ni mey!
first of all,as i mention,
i kan tengah study sekarang,baru first sem!
x best gila lah weyh!
absolutely!!
susah sebenarnya nak sesuaikan diri
apatah lagi pada kita yang biasnya dulu
at high school,pastu future kat u,
sangat-sangatlah berdikari 
semuanya sendiri!takda lect nak bagi kat u notes and
whatsover
cari sendiri,buat sendiri,tanya lah senior
nasiblah kalau senior u baik,kalau yang jahat tu,
alamatnya dibulinya kau!
but praise to Allah,i dapat senior yang sangat sangat baik!
baik sangat
buat masa ni belum lagi kena buli,yet
tak tahulah lagi
i bet no one will bullyin me!perhaps
sebab muka aku garang gila nak mampos macam singa lapar (puiiih)
misi mencari soulmate i still on!
tapi sampai laa ni tak jumpa (aiyoo)
semuanya tidak berkenan di hati
tau je lah kan budak-budak sekarang ni macam mana
tak reti nak behave diri sendiri!
yang lelaki nak sangat jadi perempuan
pastu pakai short!bulu kaki xreti nak shave!
geli mak tengok nokk!
ahahahaha(gelak setan)
yang perempuannya nak sangat jadi lelaki!
errrr takpa lah yang ni tamau comment bebanyak
karang i kena lanyak,sapa mau tolong
ok ok lupakan semua tu
yang pentingnya sekarang
Nawaitu kita(niat kita yang sebenarnya)
sekarang ni Nawaitu saumaghodin
ehh silap silap silap
niat sebenar i,bukan u!
nak belajar
habiskan study,aim nak 4.0 pointer then
boleh abroad study oversea
balik m'sia depan nama ada huruf DR.
= DR S*******
uwaaaaa!teruja teruja
Insyaallah
*doakan saya!pahala lah ganjaran untukmu hee hee
as my parents wish,i'll keep study hard to reach it
and make sure that i'll make them smile :) and cry
because proud of me!
ter emo sangat lah pula!
sudah cukup cukup sudah
 
i mengantuk esok boleh sambung cerita lagi
jangan lupa niat esok puasa
k.bye

Labels:


Saturday, April 21, 2012
cikgu² comey @ 10:29 AM

cerita ni dah  cukup basi sebenarnya
bukan apa,sebabnya dah sebulan yang lalu punya kisah kot
kisahnya akak bul²  diakan bakal cikgu
sebab masih belajar di IPBA
so,setiap satu sem dia ni  kenalah SBE selama seminggu
dia try apply nak buat SBE tu di
sekolah kebangsaan merlimau 1
Alhamdulillah dapat :)
matlamat utama dia sebenarnya nak berjalan²  kire macam
bercuti²  sambil SBE lah kan tambah pulak ada kawan 3 orang
(thats why i  talk to u,cikgu²  comey)
:p hehehe
 
bila dah sampai kat melaka mestilah we all
bawak diaorang meronda² melaka ni
sebabnya ada sorang akak tu dia asal kelantan dan sorang lagi asal kl
merasalah diaorang duduk dan jalan² kat melaka ni
untong untong
member² yang lain jeles je xdapat datang kat melaka :p
(t ajak kak bul² eh)
 

comelnyeee :D kak bul²
hahaha(puji puji puji lagi nanti dia belanje mcd)
hahaha jahat gile aku


from the left kak ikrima(kelantan) kak ika(kl) and kak bul²
masa ni kakak yang sorang lagi xnaik pun menara taming sari ni
dia tengah bz mengecas phone dia dalam kereta



shaye aim 1 benda je
nak pergi tu yang M besar tu
wehehehe perut dah lapar
gagaga
akhirnya kak bul² jgk yang lanje
(masyeh kak :) akak lawa,t lanje lagi ea)

turun je dari menara ni we all pakat pergi bazar²  kraf
kat Dp tuh sbb kak ika nd kak ima nk beli ole² untuk members and famly dorang
lepastu kitoran g pergi jalan² kat tempat² bersejarah yang ada
kat belakang Dp tu



wahh seronok laa kak ika :) suke dengar suara dia
suke dengar dia cakap


kak ikrima suke posing
kanak² ribina yang riang ria :) hee
suke² tengok mata dia yang berwarna coklat terang


err ini gambar apa ni?
gelak sakan shaye tengok pelancong dr china kot
punyalah cantik giler baju dia bak kata kak bul² pun
uwekkk geli tengok
sorry to say

ok lah end of story
dah. k bye



 

Labels: ,


Thursday, April 19, 2012
story lama @ 12:21 AM


alorhh pergi jom heboh je kodd
tu pun nak heboh

mestilah
i jumpa Tomok
hehehe
(macamlah orang lain xpernah jumpa Tomok)
suketi shaye lah inikan blog shaye!
hehehe :)




ehh apasallah ramai sangat kat situ
take turn nak bergambar kat situ
situ je kodd :(
lantakler padahal i pun same je posing dapan tuh




dato Ali Rustam atas pentas tuh
tunggu nak rasmikan majlis penutupan jom heboh 2012 melaka




makcik lenggang 
tersnap pulak gambar dia dengan abg macho tuh
skali bila flash keluar abang macho tu jerit
"anjat boboi"
uwahhh(nganga besor mulut aku)
pastu aku ketawakan dia bhahahahaha
badan je besor,tapi terperanjat bukan main lagi u!




haa baling baling baling 3 biji bola tu
punyalah suka orang² melaka semua main lantun² bola tu





"bedontum² bunga api melotup² kat pentas tu haa
terkejut makcik"
aku terdengar sorang makcik belakang aku bercakap begituw!
kesian makcik tu terperanjat
:) senyum je lah aku tawu gelak karang kot² kene cepuk 
xmaw xmaw
:P





berposing sakan depa naa :P
suke lettuw
shaye?malas x kuasa nk posing bagai x reti

hehe
pastukan,dalam tengah suke² bergelak² berjalan² tu,hujan pun turun
dengan selebat²nya
maka,dengan terpaksanya kami 
berlari² berkejar²an beramai²
masing² lari masuk kereta
pakat makan pastu balik terus

penat berlari je bukan penat duk terkinja² menyanyi kat pentas tu punn
hehe :)
lain kali rasanya xpegy lagi kod jawabnya 

ok lah thats all for this time 
da daa 

Labels: ,


Wednesday, April 18, 2012
pavlova.. @ 12:02 AM

hi there
last week shaye berjaya membikin pavlova
big YEAY!!
seronok tapi sabar je menunggu 
nak makan sangat 
sanggup buat sendiri

malas nak cakap bebanyak
layan je lah gambar ye





segala jenis fruits yang ada dalam fridge we all letakkan
atas pavlova tu
kasi cantik
hehe :)
manisnya errgh rasa macam nak sakit gigi
gula lebih kott
tapi takpe
yang ni first try maybe the second would be better Insyaallah

hehe

Labels:


Monday, April 16, 2012
Gambang Water Park @ 2:20 PM

hello²
harini melaka public holiday
sempena menyambut Melaka Bandaraya Bersejarah
kalau hari holiday begini
usahlah kamu sajer² nak meronda² kat bandar mlaka tu
semestinya jem
sesak sana sini 
dok rumah lagi molek la
kemas² rumah ke masak² ke apa
(dah melalut jauh pulak)
meh kita layan story shaye pegy 
Gambang Water Park

balik dari Redang,belum sempat balik Melaka
ayah dah call tanya shaye nak ikut ke tidak
so,shaye mestilah nak
sapa lah xmau jalans kn²
dari kajang,abang hantar shaye kat rumah paksu
so,shaye bermalam di rumah paksu semalaman
then esoknya we all bertolak ke Gambang
hari khamis malam
dengan barangnya baju² bersih baju² kotor 
2beg besor dengan handbags pastu ada makanan²
keropok lekor etc yang sempat dibeli kat pasar payang 

penat balik dari ganu x abis lagi dah nak pegy tempat lain
lalu jalan yang sama hehehe berhenti jugak kat r&r yang sama tempat berhenti
masa naik bas otw ke ganu
so,kat r&r tu ada satu stall nasi lemak yang sodap
:) we all makan la memalam buta tuh 
tehehehehe

 bila sampai kat Gambang,ayah and family 
kak bul² dah sedia menanti kat sana
we all duduk homestay
(bila sebut je home stay,dalam hati dah berkata² dah,apelah
rupa homestay tu nanti,selesakah?)
fikir negativ jee :)
tapi bila sampai Alhamdulillah (rumah taman)
cantik,bilik ber-aircond lagi tu
selesa woo
mama shaye siap boleh memasak² lagi
adik² boleh lagi berlari² berkejaran lagi
fefeeling macam kat rumah sendiri lettuw tapi
umah kitorang lagi besaw le
tehehehehe

so,pagi jumaat tuh,we all pun pakat pergi
Water park (dekat je dengan home stay)
jalan kaki pun boleh sampai seberang jalan je dengan homestay
yang we all duduk tu








kanak² ribina 3orang ni sangatlah teruja 
tak sabar² nak main air








budak ini sangat sukaaa :)main pasir
gila buat sand castle dia tuw
main² air pastu naik,sebab kat theme park tu ada cm
pantai buatan sbb tu ada dataran berpasir dengan tempat main
bola sepak pantai lagi








we all berkelah makan makan makan dan makan lagi
see ada pizza :) harga food kat sana xdalah maha sangat
masiih boleh di terima akal(murah) just segala urusan pembayaran
dibuat dengan "topup"
sebelum kita nak beli makanan,kita kena pegi kat kaunter then 
bayar cash,scan bar code yang ada pada gelang tangan kita then
pegy beli barang scan saje,xperlu bayar cash kat kaunter stall foods tuh
err shaye sikit pening juga mula² tu
pastu ok je follow je steps dia
:)
tapi staff kat situ x friendly :( kurang sikit layanannya dengan shaye and kak bul²
we all nk beli cheesy wedges je,di tengah fry lagi
cakap lah tengah fry,we all boleh tunggu
we all nampak kot 
pastu cakap kat we all wedges dah habis sold out lah apa lah
tak bagi we all beli foods kat situ ea?
ingat we all xde duit eh?
what the ***
xboleh pakai langsung alasan kamu tu harap je muka cantik









ni laa rupe gelang tangan yang ada bar code yang sangat canggih sistemnya
untuk beli foods sewa pelampung also sewa pondok(cabana) yang we all duduk tu



pondok ala² koboi jer tapi seronok dok makan²
nenda also lepak² atas tuh maklumlah dia xda lah
berenang nang nang like we all yang muda mudi semua ni


rock nenda!wehehehe
sempoi saje maar 
orang lain xmau bawak nenda berjalan²
meh sini,shaye hangkut saje mana shaye pegy Insyaallah 
nenda akan ada sebelah shaye xpun,shaye sorong dia bagi duduk atas wheel chair
haa kan x penat,dapat jalan² tengok dunia yang indah sangat ni
 heehee :)


anak penyu comel tersesat
dari ganu tetiba datang Gambang
kihkihkih
ini adik shaye yang nakal tu punya kerjaan
dia syok² korek² pasir tetiba jumpa acuan bentuk penyu ni
:) hambik lah kau buat harte sendiri 


seronok sangat lah si pak pandir sorang ni main air xhengatt dunia
dah serupa macam anak itik dahh :)


ni rakan sebaya dia :)
kecepukk kecepukk main air siram sana sini
seronok lah kamu



kakak² semua dok hangkut pelampung 8 tu bawak pergi main
gelongsor and water games yang ada
depa  bertiga tak bolehh umur xcukup lagi nak main mainan² tu semua
so far water park ni best cuma permainan² yang ada kat situ xbest sangat
xmacam melaka wonderland or sunway lagoon
cukuplah tuh sekadar untuk hilangkan gian bebudak kecik
nak main² air 
tapi pantai berombak and sungai berombak best!
dipukul ombak nan mengganas sehingga berbalik pelampung sampai 2 kali 
hehehehe

ermm dah lah tu ea
panjang berjela entry ni
next time update padat dan ringkas
okayy

p/s:berjalan dengan family sangat seronok.tapi ya hampun penat worr




Labels:


entry dah lama >pulau redang part ²(kecik je 2 tuh) @ 1:17 AM


hello²janji tinggal janjilame gila dah rasanya berjanji nk cerita pengalaman pergi bercuti kat pulau redang tusorry² hamba mintak maaf banyak²bizi² tu aje alsanya kn²haruslahshaye kan suri rumahwehehehe
ok² berbalik pada tajuk asalmula²nya shaye rasa cam malas je nak pegy p.redang tubila di fikir²kan semula rugi rasanya kalau x pegysusah tu nak pegyye laa mana tidaknya dari kl naik bas(malam)sampai kt terengganu pagi(subuh)lenguh pinggang kematu buntutduduk lama² dalam bastapi seronokdalam hati berdoa aje"Ya Allah selamatkanlah perjalanan ku ini"cuak jugak mula² nak naik bas takut je :) teheeetapi Alhamdulillahselamat pergi balik












tiket feri pergi ke pulau redangtiket untuk ke taman laut pulau redangbantal?nak tahu apa fungsi bantal tu?untuk tutup muka paksa mata untuk tidur supayetak muntah dalam feri tu(rasa macam nelayan turun ke laut)1jam45 minit dalam feri tu sangat menyiksakansebabnya feri tu dah rasa macam nak terbalik sebab melawan ombakdah sedap² tidur tiba² terjagasebab feri tu terhampas dari ombak yang tinggi"Ya Allah selamatkanlah aku"terjerit tapi xkuattak apesebab orang tak dengar bising bunyi ombak,bunyi enjine feri tu lagikihkihkihpastu paksa lagi mata suruh tidurtutup muka dengan bantal tu hehehe












shaye kecur gila tengok air tuhnak berenang nang nangu olls tengok air dari atas jeti sajeshaye dapat snorkel dalam dalam nun air tuhsiyes banyak gila ikan cantik²Maha Suci Allah mencipta pelbagai bentuk ikan yang berbagai²bentuk ,warnapastu mak shaye jerit LARI!eh kenapa?rupa²nya ada anak ikan pari kat pasir dasar laut tuhkarang dia sengat naya saja maarso we all pun lari bertabur naik terdampar ramai² kat tepi pantai tu memasing dah macam dugong












ni yang paling kuat menyakatSir Miekihkihkih(marah dia if tahu shaye masukkn gambor dia kat sini)sorry Sir i've nothing to say since Sir banyakmenyakat shaye sehinggakangambar pinggan saya yang dah kosong licinakibat kelaparan pun Sir snap kn?kelakar betul
seronok sangat sampai kulit jadi hitam pun shaye tak herandapat menyelam 30 feat under the waterwhat the best things lah weyhdapat touch lagi coral bebanyak tuh(dalam proses ambil lisen skuba)Insyaallah












kiri kanan manusiapenuh kat taman laut tuhtapi masa ni pagi thats why ramai mostly pelancong asingyang hensem² dari china ada dari arab ada dari Us adasuper ramai kntapi agi seronok ada kapal tenggelam yangsekarang ni jadi tukun kat belah kanan jetiif tengok gambar bawah nicantik :)kapal tu dari negara lain filipina ke apa if tak silapkaram dah lama dulu













but instructor snorkel tu cakap kalau datangbulan 6 or 7 lagi best sebab ramai pelancong dari arabkalau nak tengok perempuan berenang pakai purdah semua tudatanglah bulan 6 or tujuhhehehehe(next time maybe)
before balik mestilah nak shopping² perabis duit dulutapi before naik feri pukul 7 pagiwe all tak sarapan pun sebab xnk muntahhehehehebantai je tidur sepuas² hati dalam feri tusekali masuk feri ada 2 orang mamat ensem dari Us duduk beside baris seat shayetak jadi mata shaye nak tidorsekali shaye pun bangun memandangkan banyak lagi seat kat belakang tuh kosong
sekali lagi Sir Mie menyakatdalam semua orang duk tidur elok² dia pulakbawanya nikon dia pergi snap gambar semorang tidor berdengkor kruihhh kruihhhh tuh
geram geram












hemaklah berposing kat pasar payang baruafter sarapan sepinggan nasi dagang setengah pinggan nasi lemak kat geraiyang kecik je tapi foods dia sedap mak haiipasar payang baru tu best cantiktapi x banyak peniaga buka gerai kat situsebab ramai orang prefer pegy pasaryang lama berbanding pasar baru tuhpadahal eskelator pon rosak xleh gunashaye dok manjat dah macam tangga biasa je kekdahnyahehe jahatt
bersiar layar sebentar sementara menunggu basnak balik 




















kijaancomel molek sungguh ikan toshibatakleh bawak balik melakatengok lah sepuas²nya kat ganu je yang ade ko hehe :)













untonglah kau selipar vincci baru jebeli pegy redang je shaye heretbalik je dari redang kau putusbeli baru je dah













otw nak balik tu we all singgah kat butik batikDesa Murnihaaa tang inilah yang betulnya perabih duit












pilih mak pilihjangan risau apa²abah bayo semuanyaehehehe jahat shaye!kn²

dah la tumalas nak cerita tulis banyak²tak hade orang yang nak baca entry panjang berjela
p/s:miss pulau redang ok!next time i datang lagi Insyaallah.rindu jugak nasi dagang yanglazat.mee celup nd teh tarik gerai tepi pantai a.k.a gerai terapung 
shaye nk tempek gambo shaye jugakkkkk!jangan terkejot shaye dah gemokk
























Labels:


Sunday, April 15, 2012
Nurul Alya Umairah @ 11:40 PM



hello² lame sudah x bersiaran
bizi nglahkan PM aje
kihkihkihkih

bersemangat siked memalam ni nk update blog
pasal siang tadi pergi jumpa si comel Umairah kat 
Tampin,Ns
acam le jauh naw,padahal x sampai sejam jer

sebelum² ni x sempat je nk pegy
bila ada masa terluang ni,baik pegy
eksaited gile nk jumpe si kecik tu
sbb mase ibu dia pregnntkn dia before,
kalo jumpe shaye je mesti dia 
cubit² pipi shaye yg gebu ni
(shaye tawu la shaye comeii)
teheeheehee








alahaiii tembamkan anak saudara shaye?
comel kn macam shaye?tehehehehe
perasanlah lu untie 
siyes dia kuat tidur
masa we all sampai je dia tidur
after 30 min pun tidur puas ibu dia
kejutkan tapi same jugak
tak bangun pun (orang tengah sesedap tidur kaco je)
tehehehe sorry sayang untie eksaited nak jumpa kamu
bila dah jumpa tu,kamu pulak comel
berganda lah tahap nak kaco kamu tidur tuh








hehehe dah kena kejut pun tamaw jugak dia
bangun,pipi tu dah kena picit² pun takde dia heran
jiran rumah nenek dia buat renovation rumah
ketuk sini sana tung tang tung tang pun
dia sodap bantai tido :) hebak mu Umairah
kalis bunyi








bukti kegigihan untie DN dan makngah dia
kejutkan dia tapi dia tamaw jugak bangun
alahai sayang 








cakkk
sorry laa
shaye pemalu nak buka mata
tehehehehehe
shaye Umairah,nk kenal boleh saje :)








kesian betul 
ibu buli shaye :( tolong
hehehe untie DN xmau tolong,tengok saje
snap pic lagi
hehehe
dia lahir 1/4/12
 tapi kita umat islam means kita tak BOLEH sambut kn
hehehe














benda yang comel untuk si comel :)

p/s:semoga kamu membesar dengan baik sayang. jadi insan yg solehah dan insan yang berjaya dunia akhirat

Labels: