entriesaboutchatlinks

Monday, February 21, 2011
..apakahh @ 6:07 PM

kenapa sampai macam tu sekali
aku ni
......................................
(apa cerita ni?)
....................................
act aku bermimpi
"kawan" baik aku (L)
ialah  BF ku
WHAT THA F****

KAU ADA MIMPI YANG SAMA KE?
..................................
kenapa tibatiba jee ni?
entah lah
aku x tau lahh
gile apa
nk tau starting mimpi aku tu?
firstfirst mase tu aku kat atas kerusi
(tengah duduk le)
then aku mainmain phone
aku text bf aq(kawan baik aku yg tadi le tu)
tibatiba aje aku mcm merajuk kat dia
kenapa?
xtau lahh
then suddently masse aku duduk kat luar rumah aku
tibatiba je dia ni datang ke rumah aku naik moto dia tu
WOW
da la badan tuff(hot)
muka(bole tahan laa)not bad
memang cun lahh
selambek dek je dia duduk kat sofa rumaa aku
mase da sampai kat ruma aku tu baru dia call aku
(dia x perasan yang aku nampak dy datang)
dia call then cakap
"sayang kat mana tu?keluarlah,,b kat ruma sayang ni"
EWWWWWW
hahahahaha
cam kelakar siodd kau datang dalam mimpi aku
kau panggil aku sayang
Masyaallah
......................................................
p/s:kau ada mimpi yang sama ke?law ade tu aku rase la kan ade jodoh kod kita ni
(merapu je aku ni)
love u my superdream boy!
WHO IS MY SUPERDREAM BOY?

wait n c samaada mimpi aku tu jadi kenyataan ke tidak
wallahualam

Labels: ,