entriesaboutchatlinks

Sunday, March 27, 2011
bukan cara penyelesaian masalah.tambah-tambah masalah saja @ 12:24 AM

 السلام عليكم

haisss
tengok tajuk je
dah agak dahhh
kerja memang betul-betul x bermanfaat
tengok lah video ni dulu
aku tengok pun aku gelakkan je

memang b****  kn?
bukan nak b**** kan kaum sendiri
da dia yg menyerlahkn keb****an diri sendiri
cuba u oll pikir kesan -ve perbuatan budak yang terlampau bijak ni!
bagi pandangan i lahh
:
1*memalukan kaum..setuju?nampak sangat mcm org perempuan
ni b**** kn?sayang sangat kat lelaki
sampai sanggup mati sebab jantan x guna tu
tau x PEREMPUAN NI LEMAH ,, TAPI PEREMPUAN AKAN MELEMAHKAN LELAKI
law x silap i la cikgu i cakap
(if u na bunoo diri sebab putus cinta laa)

2*memalukan diri sendiri..setuju?ihhhh sanggup tak u oll tengok
pic u oll terpampang besar kat muka surat depan 
surat khabar metro even berita harian?
pilu tak hati mak pak hang pa tengok muka anak x guna ni
masuk paper gara-gara nak bunoh diri
BUKANNYA DPT RESULT SPM 21A+ 
ni hape jadah nyaaa
mmg bahalul btl lah pmpn sorang nih

3*menyusahkan diri..setuju?off coz la..u x mati susah..kena 
kurung dalam lokap..kena soal siasat dgn pak cik misai
x pon mak tiri garang kat balai polis
u menyusah kan abg Bomba nd Penyelamat tu
daripada selamatkan u baik g pancut air kat rumah
terbakar ke hape
(if i jd bomba tu,,i tak tolong u pon..i akan ckp:Pergi ko terjun..
nak mati sangat kan?hambekk)
hehehehe
weyy if u mati pon u ingat u masuk syurga ke?u masuk hell terus lahh weyy
berdosa la u x belajar agama ehh?

4*menyusahkan orang ramai..setuju?tengok tu entah tilam mana tah
orang ramai curi pinjam jap
semata mata nak nyelamatkan kau tongek!
dah lah nak bunuh diri kat KB Mall
mengganggu urusniaga KB Mall tu aje tau?
lps ni KB Mall pulak di cop tempat popular sbb
ko nak buno diri kat cituh!
ishhh
nak buno diri pon g la gantung je diri dlm bilik air ke hape
ni tak
nak jugak tempat top top
hembek..bagi kan!


kat M'sia ni je dah banyak sgt kes2 bunuh diri
aku rasa kene ramaikan lagi pakar kaunseling lahh
law ada kaunselor ramai xde la ramai yg nak terjun bangunan
even x bape nk membantu
tapi dpt la sama-sama selesaikan masalah
xde la nak selesai masalah terus nak bunuh diri cm minah x betul sorng tu

p/s:aku ni pandai aje kutuk-kutuk org ni..u oll my dear readers,,sama-sama lah kita ingat mengigati 
ye supaya kita semua tak jadi terlampau pandaii mcm minah tu 
ok?

Wallauhualam




Labels: