entriesaboutchatlinks

Saturday, March 26, 2011
family kita! @ 10:55 PM

huit huit
dlm last post kn i ada ckp
pasal
pasal
haa!
pasal my cousin kawen!
ad photoshoot rite
antara babak-babak pic yee
hehehe
afta majlis pernikahan nih
ready?
set
on je
cantik kan kan kan?
hahaha
sungguh romantik pasangan nehh
tapi
stil malumalu time possing tuh beb
nama pun PENGANTIN BARU
.....................
balik je dr shooting terus kene shoot lagi ye
tapi tidak dengan CANON
but 
AIR OREN AIS yg COOL
mula mula
"EH XDE XDE AIR AIR NI ..XDE XDE..MARI SINI MARI MARI"
bila da ready
HAMBIKK KAUU
HAAA
bab ni la aku sukaa sangat ni
hehehehe
bertempik tempik lari
kihkihkih
nk tengok rupa pengantin?
ini dia
da mcm KOMANDO dah le
kihkihkih
ini lah bapak yang rajin
kn kn kn?
hehehehe
bapak xnk peluk anak
tapi
PELUK PERIUK
sedey btl ati aku
kau tau sapa punya ketua kepala
main main air n arang ni?
haa
yg ats tu
yg memok baju merah tu la dy
ampang main peluk lagi kau ekk?
hehehe
ermm
kau tau asl dia baik baik dgn abg encem baju itam 2?
tau sebab apa?
sebab lps ni pulak wedding abg ni
nnt senang la dia nk kerjakn abg ni pulak kn?
huhhhh
naseb
.................................
so..mcm 2 la kemeriahan family kami semua
meriah kn kn kn?
syiokkk
bersyukur dpt family unite cm 2
الحمد لله
korang ade ke?ade?
jangan jelez
saya ada!
hehehe
erkkk?
tapi kami..barisan bala tentera cucu nenek mmg nakal
gileee punya
muaxxxxxx
syg semua

Labels: