entriesaboutchatlinks

Saturday, March 26, 2011
iqa nampak H.A.N.T.U @ 11:34 PM

السلام عليكم
jawab la waaikumsalam!
hehehe

x baik tau x jawab salam tu
ikhlas dr hati seorng perindu
cettt!
(hampeh ayat aku)
act
i na cte pasal
pasal
pasal
ape?
i nampak hantu
bukan hang-tu
tapi real punya hantu
..............................
kalau korang nampak ape korang buadd?
mesti korng cabut lari kan kan kan?
haaaa
semestinya
...............................
i pon sama
act ceritanya mcm ni
malam sebelum berlangsungnya 
wedding abg saffuan tu
ada la siket makan-makan besar kat rumah
my uncle tu
then i x pergi
sebab x tahan badan letih maa
da 2syen
lepaking2 lagi ptg 2
so
lps maghrib la i da siap2 mandi semua
adik i demam so i teman la mama i 
kat rumah masa tu ada
i,adilla,wannie,ain,abah cu,mak cu,mama,ayah,mirra,sitti,n all larh
then
i,sitti,ain,nd dilla ni main-main kat luar rumaa
veranda dpn umah i kan open
angin sempoi sepoi bahasa gitu
best ddk kat luar
..
ada la kitorng buad bising bising sikit
then wannie ni tadi mangkuk ayun 
main main cam
dia pon letak la cam atas tempat ddk kt veranda tu
guna timer la off coz sbb nk snap pic empat org rite?
yg i ni lentokkan sikit kepala
tengahtengah i leka tunggu flash nk snap ni
i terperasan ada benda TERBANG 
warna PUTIH
dari POKOK JAMBU(depan ruma i) ke atas (langit le)
erk?
apa itu?
terus i say
ALLAHUAKBAR
SUBHANALLAH
YA ALLAH
badan da seram sejuk massa tu
pergh getar lutut lahh
apa benda itu huh?
.............
i terus lari masuk ruma
rasa seram tu sampai menggigil meleleh air mata
then i citer la kat sume org
x lps jgk mak Andak i pon dgr
then she said benda tu ada sebab macam ada org 
dengki
pelik kan?
act sebelum-sebelum ni kitorang tengah gathering ramai-ramai pon 
muncul juga makhluk hodoh tu
yg mata merah ada
yg beso-beso ada
memang ada i sendiri nampak
mmm
sapa lah kan berhati busuk ni nak dengki family kitorng
x baik btl
...........................
xpe lahh
Allah tau lah segalanya
Wallahualam

Labels: