entriesaboutchatlinks

Saturday, March 26, 2011
nak kongsi RAHSIA boleh? @ 11:57 PM

 السلام عليكم
apa rahsia nye cik kak?
..
..
cett
nak story la ni
sabar-sabar lahh
hehehe
..
..
act tadi,,just noww lah
i nampak
ada makhluk Allah sorang ni
nak tiru-tiru i pulak
ada pulak i PERITT
u jgn masuk campur urusan i lagi
ever ok?
DO MIND UR BSNSS OK?
hehehe
bukan apa
i punya suka-suki lah kan
nak letak pic nenek i ke balak i ke
bapak i ke sapa ke
hurmmm
xheran lah dengan u
cettt
.......
moga bahagia selalu kamu manusia
.......
i pelik lah pasal jodoh-jodoh ni
bercintan cintun dgn another people
bila buat solat istiharah
face org lain pula yang timbul
i x cakap lagi wif my mum
hehehe
mimpi bff jd bf pon ada
x patot x patot
tp mmg betul
muka yang muncul 2 o 3 times dalam mimmpi i tu
i x pernah pon tengok lagi
even i tak kenal pon tau!
sapa lah agak nya dia kan?
hmmm
harap-harap lucky lah idop dia hehehe

Wallahualam


Labels: ,