entriesaboutchatlinks

Saturday, April 16, 2011
boy saye! @ 11:31 PM

السلام عليكم
..
..
boy?
bila masa pulak saye panggil sayang saya boy?
bukan boy tu lahh
boy yang lain
..
..
boy yang mana?
v
v
v
v
v
v
boy yang spisis ni laaa
hehehehe
biodata aboy
nama:boy
lahir:aku x ingat lah bila mak dia beranak kat dy
umor:4-5 bulan kodd
fav food:smart heart(kau mknn nk mhl aje ek!)
fav place:dlm rumaa(esp bwh meja,bwh kati)
law aq terpijak naya je kau
dah lah bulu cam carpet lembut made in turkey!
melalak pulak mak aku karang binatang peliharaan dia kene pijak
hehehehe
lg 1 dia ni if bwj p jejalan suka duk ikut kat kaki kita
bila berhenti suka jilat kaki aq
xphm btul la
boy!kaki aku manis ka?
hahahaha
..
..
boy,,
ari2 aq bg kau mkn
bg kau minom
aq minx kau besaw je
cukup lah law besaw cm ni je
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

hehehehehe
law aq x cukop makan t bole aq giget2 kau boy
hehehehe
..
..
bila besaw jgn lupa diri pulak ye boy
jgn derhaka pulak kmu pd tuan kau ni ye!

Labels: