entriesaboutchatlinks

Wednesday, May 18, 2011
@ 11:45 PM

TUK!TUK!TUK!
السلام عليكم
ade reader ke tak de kat blog saya ni?
heehee
lama gila rasanya tak menulis kat blog ni
al maklumlah
we all kan tengah mid-year-exam
fuhhhh
lega sikit pale ni tau!
sbb paper math mode dah selesai sudahh
amin
so far,,x byk lagi paper yang tinggal
harap-harap ok lah semuanya kan
aku rasa aku nak lempang-lempang je muka aku ni
tau sebab apa?
sebab aku buka buku hampir 1 jam 
satu benda pon x boleh masuk
mungkin aku terlalu rindu pada blog ni kod
hehehe
maybe!
jumaat lepas dah keluar
sabtu lagi shopping dgn mama
ahad?sadis..my granny aka ucu passed away!Al fatihah
tak tenteram jiwa sebentar
ramai dah orang yang dulu masa kau kecik-kecik 
dok suap aku makan
dok jaga aaku yang dah pergi
sedey,,sayu hati masa menatap muka diaorang buat kali terakhir
nak aje maraung!tapi tetap cool
aku ego sebenarnya
orang lain menangis je
aku control
hehehehe
hapaa lah lu pika!
kihkihkih
ok
most important sabtu ni cancel date
sbb nak temankan nenda operation kt PMC
wuhhuuu
aku tengok nenda aku tu relex je
x takod ke nenda?
what ever lah
i pray forthe best to you lah nenda
muaxxx syg nenda






Labels: