entriesaboutchatlinks

Monday, August 1, 2011
woi!woi!bangun sahur! @ 10:47 AM

السلام عليكم 
selamat berpuasa kepada 
seluruh umat islam di dunia nih!
(esp kpd org y boleh puasa je laa)
bukan macam org 2,,sahur mummy kejut tak bangun
pukul 7.30 bangun,,makan kat dapur!!
bulan-bulan tak puasa takde pon gastrik,asal bulan puasa je gastrik 
pandai kau bagi mummy alasan ye cik bedah!

sebelum terlupa
DN nak ucap TQ pada Awaa
sebab antarkan tumbdrive sampai kat rumah lagi
tapi malangnya DN xde kat rumah
kesian sebab beri salam xberjawab ye!
apa-apa pun TQ,,syg Awa

terpikir-pikir x masa buka puasa arini nak suruh mummy masak apa?
DN dah google dah nk suruh mummy masak apa
petang ni
hehehe!!
petang (berbuka nanti) kita makan PANDAN
 CHICKEN!!

2day!negeri Melaka kan cuti sempenaa awal ramadhan,,
so lps je sahur pagi tadi DN dah google dah resepi untuk mummy masak petang ni
ayah pon setuju!BIG YEAY!
so,,i pegi lah melawat ke blog-blog yg share resepi
maka,terjumpalah 1 blog ni (Wattie's HomeMade)
untie ni ada share masakan pandan chicken yg nampak menyelerakan

(untie,saya pinjam gambar untie ye,,taruk sini..nanti bila mummy saya dah buatkan untuk saya,,saya letak pic baru ye)





Labels: