entriesaboutchatlinks

Friday, August 12, 2011
الفاتحة buat Mohamad Afez Hassan @ 9:14 PM

السلام عليكم
hey hey dear readers hang pa buadd apa naa?
dah kenyang?makan apa berbuka tadi?
hehehe
>sebokk je aku nak tanye
hehehe


ceritanya semalam
masa baru sampai kat sekolah tengah sebok-sebok nak beratur
sambil mulot masing-masing berbual mcm 5 taon x jumpe member
tetibe Awa datang bagitau masa dia ontheway nak dtg sekolah
ada xcdent kat sempang
citer tu x berpanjanganlah kan sebab
we all semua x tau lagi siapa yang meninggal masa 2


dah tu masa dalam pukul 11 pagi,masa tu Dn turun dengan cik kecik nan hantar attendance
kat teacher,terjumpa lagi dengan Awaa,,
then Awaa bagitau yangxcdent and meninggal pagi tu Afez,,
bekas pelajar SMKDA
xde lah kenal sangat dengan arwah tapi dah satu sekolah so,selalu lah nampak dia,dia selalu park motor depan surau sekolah,sebelum balik sebab nak sembahyang zohor dulu kat sekolah
and bila member-member bercerita tu i kenallah yang mana satu dia
mak dia pulak kawan my mummy
dia pon ada adik kembar perempuan yg tengah study kat terengganu sekarang
kejadian yang menimpa arwah sangat menyayat hati
arwah baru balik  dari masjid,sembahyang subuh
pastu van langgar dan seret arwah
(bangang punya pemandu van)dah lah xde lesen!tangkap!tangkap!
arwah meninggal di tempat kejadian
masa mak dia sampai kat dia,dia dah xde dah
dah lah dia paling rapat dengan mak dia
kesian,,hajat nak masuk UMT pon xtercapai padahan persiapan dah buat
tapi nak wat cm ne kn
Allah lebih sayang dia berita selanjutnya
Al Fatihah


p/s:aku trauma nak bawak motor!Pa'an pon meninggal sebab xcdnt motor
Ya Allah..


dah aje
k bye

Labels: ,