entriesaboutchatlinks

Saturday, August 6, 2011
hi! @ 12:03 AM

 السلام عليكم
salam sejahtera semua
selamat berpuasa hari ke enam(untuk esok)
hehehe
..
..
hari ni best lah blogwalking
macam-macam kita jumpe
yang baik 
yang buruk
semua ada


kat sekolah tadi ada berbual bual dengan member
tetibe tersebut pasal sms(sheikh muszaphar shukor)
dlm paper hri2 kn ada keluar yg wife dia pregnnt
nak tau dah bersalin ke belum
then,tadi search lah pasal baby dia
ramai orang dah tau
aku je yang ketinggalan siket
maaf lah ye
maaf ye
DN ambil dari blog orang
sorry
hehehe
comel gilaa kn3?
nama pon best
Sophea Isabella gitu

p/s:pada membe2 yg same 2 membebel-bebel tadi nak tengok pico ank SMS,,
tengok lah korang!

Labels: ,