entriesaboutchatlinks

Saturday, August 13, 2011
..pasal student Malaysia yang kene rompak kat London tu.. @ 11:09 AM

السلام عليكم






























kejam gila kodd manusia begitu
dah lah direntap nyeHaziq tu
dirompak lagi
ishhishhishh
nasib baik x ditikamnye Haziq tu
patah rahang dia erkk
ngeri waa cakap lu
kene masuk besi lagi 
nasiblah baik ada juga manusia yang
berperikemanusiaan yang tolong dia kn


wmmm,,ibubapa  kat m'sia ni kan
mesti berpikir dua tiga kali kn
kalau nak lepaskan anak-anak study oversea
mesti was was kan?
takot jadi lagi kejadian macam tu kan
xsenang hati dorang nak bagi anak anak study oversea dah
erk?mintak mintak bapak aku x was was dah nak bagi chace aq study oversea
hmmm
wallahualam

Labels: