entriesaboutchatlinks

Friday, September 16, 2011
ekjem!! @ 6:17 PM


assalamualaikum
jawab tau!
hehehehe
..
..
ekjem tu style adik i cakapp
exam jadi ekjem
dia ingat jem sapu roti agaknye
..
..
SPM TRIAL!!
ohmygod!
penting tu penting
..
..
bace buku tu
kalau boleh aku nak rebus je buku tu
minom air rebusan tu
bagi tepu dalam otak i ilmu tu
BOLEH TAKK?
kalau boleh,,dah lame dah mak aku rebuskan tau
oleh kerana tak boleh lahh kena baca buku
tau!
..
..
haduh haduh
pusing kepala
lately pon x dapat nak fokus time buat apa apa saja
sebab di bayangi misterimisteri tu
dah rasa takut yang amat!stop!!
ni cite pasal ekjem
bukan cite pasal perasaan hokey!
one by one lahh
sabar sabar siket tau sayang oiii
..
..
maka,setelah beta!opsss sory
beta pulak
maka setelah berssusah payah bace buku,buadd latihan tu
dengan itu,,jawab lah exam paper tu
welllwelllwelll pale aku nak jawab
bukannye masok otak pon mase aku bace buku tu
banyak benau ganguan
..
..
no tiru tiru dalam ekjem yeee
bak kate chekgu chekgu yg bertugas menjage kitorng masa ekjem tu
purrrrr
lau x dapat jawab,aku tido!ye
aku tido atas meje tu
5 minit ke
10 minit ke
pastu bangun balik
pastu tido balik
baik kan aku?
memang baik anak mama sorang ni
hehehehe


bodoh jerk!keji u..
eksaited gile mase dapat kertas soklan exam
tapi
bila x dapat jawab
rasa macam
nak nangis?
hempuk pale kat meja sekali
hehehehehe


so far,
not to much problem mase pekse ni
harap harap sampai
abis pekse lahh xde problem kan kan kan?
xde dapat jawapan dari pesbuk pulak kali ni!!kihkihkih


p/s:doakan ananda ni sehad dan panjang umor ye


hokeh da
babai

Labels: ,