entriesaboutchatlinks

Saturday, March 3, 2012
3D2N POLITEKNIK JOHOR BAHRU @ 1:42 AM



act dah lamo den nak post citer pasal 3D2N yg
den fath nad faz along angah kembar nazmi fikri
joint before SPM harituh


ini lah mukamuka eksaited je lelebih nak pergi camp!
tapi
dalam bas tidor kot tahap gaban tu pun bangun mase da sampai kat r&r mencekik!
hahahaha beli buahbuahan lak tu bawak bekalan untok 3 hari kat sane


wmmm muka tak ckop tidor
tapi kitorng mandi tawww pukol 5 dah bangun
gigilgigil mandi takpelah untok 2 pagi je balik rumah boleh
mandi air panas semula kenn


haa mempersembahkan model info-tech yang jelitawan
haa ni da siapsiap cecantik nk pergi kuliah
no lah!ade teknik menjawab math and science
pastu aku bantai tido dalam dewan tu
hahahahaha
oppps!kantoii hahaha

so bagi aku,
makan ok
tido kurang memuaskan sbb takde langsir hehehe
mandi kurang jugak sbb aku kene mandi air sejuk sampai nk kejang kaki(saje)
the rest pun ok ok je lah tapi
camp memang best ade abg boboi hehehehe
budakbudak group yg sporting gile otak pon masuk air semua
banyak gila kot aktiviti sampai aku pengsan penat hahahaha
semuanya thums up!good


ok,dah ni majlis penutup aku nak balik
tak sabor nak balik melaka hahaha
goodbye Jb hello Melaka tersayang

ok dah tu je cerita
dah byebye

Labels: