entriesaboutchatlinks

Sunday, March 4, 2012
citer lawak @ 12:53 AM



act last night i on fb then ada mamat IM
then ddia tanya i nama apa
umur bp tinggal mana
kirekire cam nak ngoratlah tu kan
entah mana dia tau yg i ni pmpuan kn
sbb fb i guna pict talha harith
then i jawab la nama i amoi
umo 30 tinggal melaka
janda anak satu
then i tanya dia nak kawan ngn i lagi ke?
then terus dia tak balas apaapa lagi dah
just now i on fb i cari dia dah takda
means dia da block or unfriend i
hahaha padan muka lu!tu lah jangan nak ngorat sesuka
hati je tau i really tak suka okeh!
nanti marah pulak si DR i nanti camne?
apa i nak jawab?hehehe
no lah ok
thats all

nyte byebye

Labels: