entriesaboutchatlinks

Tuesday, March 6, 2012
dinner @ 1:04 AM


ok then lets talk about our dinner
hahaha da boringboring makan kat umah tu
muh kita makan luor
hehehehe aku melompat jeww
act dr tengahari xmkn
cehhh ngaku dah makan tapi
bila setuju gitu je nak makan
mak pon peliks mmm jgn tipu mak ye!
hehehe ok admit!anak mak sorng ni memang gini
hehehe mudah kantoiis lah mak
hehehe selalunya akan berfikir 30 minit nk pergi makan apa
arabian ke italiano ke japaness ke
ini idok
ta de keputusan lagi dah terejun masuk kereta
nampak bebenor kn?kn?
jangan marah ye
aku memang gini
so abang yg drive ke sane
theeew we sstop infront Miyagi Rest
seksyen 9 wehuuuu melebih kepada lepakin
so,this is my meal
bentooo!
bento tu cam 1 set yg complete la
cam pinggan dak dak asrama tu kn kn
hehehe
lazat i makn licin pastu perut i buncit
i marah kate perut huduh
sape suro makan kan kan
padan muka i!hehehehe
i curi unagi abang 2 slice lagi yuu
lazats hingga menjilat jari yawww
there we have some salads jeruk buah manis sishami salmon
udon tempura mashroom tempura baked fish sup egg tart and slices
fruits
licin..ohmaigod percaya x caya je aku ni kan
memang menimbun lemak berkepul kepul yuu
then ada dessert free lagi we bedal
rice cake!tepung apa tah di gaul dengan kacang tanah
lemak manis licin jugak
bersandar lah jawabnya
bercawan cawan green tea i hirup
lagi lagi sesuamkan sedap feeling gittu
suasana mendamai dan menenaangkan jiwa loorh
memang best
five star i gave!
ok dah tu je nyte byebye

Labels: ,