entriesaboutchatlinks

Saturday, March 3, 2012
upu @ 2:51 AM



korang!korang!korang!
upu korang pe cer?
mesti ada yg no unik id salah lah
tak sah lah bagai kn?kn?kn?
haa bab tu yg membuatkn i rase rela isi form 50 helai
drpd on9 then make me trouble!betul idok?
act i pening nk buat pilihan sbb byk sgt choice
but if ta dpt uni o kolej awam
kita apply swasta i rela bayo dr nganggor je
ape jadahnye nk nganggor je sampai ke bila?
hahaha education sangat penting jaman ni ye
hehehe
membebel lak memalam ni kn


UITM jugak yang menjadi pilihan hati
hehehe tak tau knp
mungkin dah turun temurun keluarge dok
bertapa belajo kat uitm tu gamaknye
hehehe
cukoplah i kongsi 2 pilihan tu jer
yang lainlain PNC boleh kn?
ok then i sangatsangat berharap i dapatlah
course manamana pun yg i apply tu kn

ok dah tu aje
k byebye

Labels: ,