entriesaboutchatlinks

Saturday, April 21, 2012
cikgu² comey @ 10:29 AM

cerita ni dah  cukup basi sebenarnya
bukan apa,sebabnya dah sebulan yang lalu punya kisah kot
kisahnya akak bul²  diakan bakal cikgu
sebab masih belajar di IPBA
so,setiap satu sem dia ni  kenalah SBE selama seminggu
dia try apply nak buat SBE tu di
sekolah kebangsaan merlimau 1
Alhamdulillah dapat :)
matlamat utama dia sebenarnya nak berjalan²  kire macam
bercuti²  sambil SBE lah kan tambah pulak ada kawan 3 orang
(thats why i  talk to u,cikgu²  comey)
:p hehehe
 
bila dah sampai kat melaka mestilah we all
bawak diaorang meronda² melaka ni
sebabnya ada sorang akak tu dia asal kelantan dan sorang lagi asal kl
merasalah diaorang duduk dan jalan² kat melaka ni
untong untong
member² yang lain jeles je xdapat datang kat melaka :p
(t ajak kak bul² eh)
 

comelnyeee :D kak bul²
hahaha(puji puji puji lagi nanti dia belanje mcd)
hahaha jahat gile aku


from the left kak ikrima(kelantan) kak ika(kl) and kak bul²
masa ni kakak yang sorang lagi xnaik pun menara taming sari ni
dia tengah bz mengecas phone dia dalam kereta



shaye aim 1 benda je
nak pergi tu yang M besar tu
wehehehe perut dah lapar
gagaga
akhirnya kak bul² jgk yang lanje
(masyeh kak :) akak lawa,t lanje lagi ea)

turun je dari menara ni we all pakat pergi bazar²  kraf
kat Dp tuh sbb kak ika nd kak ima nk beli ole² untuk members and famly dorang
lepastu kitoran g pergi jalan² kat tempat² bersejarah yang ada
kat belakang Dp tu



wahh seronok laa kak ika :) suke dengar suara dia
suke dengar dia cakap


kak ikrima suke posing
kanak² ribina yang riang ria :) hee
suke² tengok mata dia yang berwarna coklat terang


err ini gambar apa ni?
gelak sakan shaye tengok pelancong dr china kot
punyalah cantik giler baju dia bak kata kak bul² pun
uwekkk geli tengok
sorry to say

ok lah end of story
dah. k bye



 

Labels: ,