entriesaboutchatlinks

Sunday, April 15, 2012
Nurul Alya Umairah @ 11:40 PM



hello² lame sudah x bersiaran
bizi nglahkan PM aje
kihkihkihkih

bersemangat siked memalam ni nk update blog
pasal siang tadi pergi jumpa si comel Umairah kat 
Tampin,Ns
acam le jauh naw,padahal x sampai sejam jer

sebelum² ni x sempat je nk pegy
bila ada masa terluang ni,baik pegy
eksaited gile nk jumpe si kecik tu
sbb mase ibu dia pregnntkn dia before,
kalo jumpe shaye je mesti dia 
cubit² pipi shaye yg gebu ni
(shaye tawu la shaye comeii)
teheeheehee








alahaiii tembamkan anak saudara shaye?
comel kn macam shaye?tehehehehe
perasanlah lu untie 
siyes dia kuat tidur
masa we all sampai je dia tidur
after 30 min pun tidur puas ibu dia
kejutkan tapi same jugak
tak bangun pun (orang tengah sesedap tidur kaco je)
tehehehe sorry sayang untie eksaited nak jumpa kamu
bila dah jumpa tu,kamu pulak comel
berganda lah tahap nak kaco kamu tidur tuh








hehehe dah kena kejut pun tamaw jugak dia
bangun,pipi tu dah kena picit² pun takde dia heran
jiran rumah nenek dia buat renovation rumah
ketuk sini sana tung tang tung tang pun
dia sodap bantai tido :) hebak mu Umairah
kalis bunyi








bukti kegigihan untie DN dan makngah dia
kejutkan dia tapi dia tamaw jugak bangun
alahai sayang 








cakkk
sorry laa
shaye pemalu nak buka mata
tehehehehehe
shaye Umairah,nk kenal boleh saje :)








kesian betul 
ibu buli shaye :( tolong
hehehe untie DN xmau tolong,tengok saje
snap pic lagi
hehehe
dia lahir 1/4/12
 tapi kita umat islam means kita tak BOLEH sambut kn
hehehe














benda yang comel untuk si comel :)

p/s:semoga kamu membesar dengan baik sayang. jadi insan yg solehah dan insan yang berjaya dunia akhirat

Labels: