entriesaboutchatlinks

Thursday, April 19, 2012
story lama @ 12:21 AM


alorhh pergi jom heboh je kodd
tu pun nak heboh

mestilah
i jumpa Tomok
hehehe
(macamlah orang lain xpernah jumpa Tomok)
suketi shaye lah inikan blog shaye!
hehehe :)




ehh apasallah ramai sangat kat situ
take turn nak bergambar kat situ
situ je kodd :(
lantakler padahal i pun same je posing dapan tuh




dato Ali Rustam atas pentas tuh
tunggu nak rasmikan majlis penutupan jom heboh 2012 melaka




makcik lenggang 
tersnap pulak gambar dia dengan abg macho tuh
skali bila flash keluar abang macho tu jerit
"anjat boboi"
uwahhh(nganga besor mulut aku)
pastu aku ketawakan dia bhahahahaha
badan je besor,tapi terperanjat bukan main lagi u!




haa baling baling baling 3 biji bola tu
punyalah suka orang² melaka semua main lantun² bola tu





"bedontum² bunga api melotup² kat pentas tu haa
terkejut makcik"
aku terdengar sorang makcik belakang aku bercakap begituw!
kesian makcik tu terperanjat
:) senyum je lah aku tawu gelak karang kot² kene cepuk 
xmaw xmaw
:P





berposing sakan depa naa :P
suke lettuw
shaye?malas x kuasa nk posing bagai x reti

hehe
pastukan,dalam tengah suke² bergelak² berjalan² tu,hujan pun turun
dengan selebat²nya
maka,dengan terpaksanya kami 
berlari² berkejar²an beramai²
masing² lari masuk kereta
pakat makan pastu balik terus

penat berlari je bukan penat duk terkinja² menyanyi kat pentas tu punn
hehe :)
lain kali rasanya xpegy lagi kod jawabnya 

ok lah thats all for this time 
da daa 

Labels: ,