entriesaboutchatlinks

Wednesday, August 8, 2012
i'm sorry i'm sorry i'm sorry i'm sorry @ 3:19 AM


i'm so so so so so sorry

as we know lah kan
lama sagat sangat dah i tak update ini blog!cool
yaa so cool :P
act banyak cerita yg i nak update tapi
TAPI
banyak tapinya,
(guna tetapi pula)
tetapi,biarlah rahsia
ahahahah(gelak jahat)
fyi,i sedang belajar dan diajar
future study lahh!
di u mana satu?
jangan tanya!i takkan bagitahu
PNC k?
u all yang baca mesti sakit hati kn?
i know,but i tetap takkan bagitahu because
BECAUSE
u jangan sibuk nak tahu boleh?
ehh no no no
bukan sebab itu,tetapi
atas sebab-sebab yang tertentu dan alasan-alasan kukuh
i dah fikir,i takkan inform kat sini 
kalau u all tanya kat kwn2 i pun,half of them je
yang tahu mana i sekarang
percayalah!
ok?
thats all
hahaha not yet!
sabarlah,dah boring baca kah?
banyak cerita ni mey!
first of all,as i mention,
i kan tengah study sekarang,baru first sem!
x best gila lah weyh!
absolutely!!
susah sebenarnya nak sesuaikan diri
apatah lagi pada kita yang biasnya dulu
at high school,pastu future kat u,
sangat-sangatlah berdikari 
semuanya sendiri!takda lect nak bagi kat u notes and
whatsover
cari sendiri,buat sendiri,tanya lah senior
nasiblah kalau senior u baik,kalau yang jahat tu,
alamatnya dibulinya kau!
but praise to Allah,i dapat senior yang sangat sangat baik!
baik sangat
buat masa ni belum lagi kena buli,yet
tak tahulah lagi
i bet no one will bullyin me!perhaps
sebab muka aku garang gila nak mampos macam singa lapar (puiiih)
misi mencari soulmate i still on!
tapi sampai laa ni tak jumpa (aiyoo)
semuanya tidak berkenan di hati
tau je lah kan budak-budak sekarang ni macam mana
tak reti nak behave diri sendiri!
yang lelaki nak sangat jadi perempuan
pastu pakai short!bulu kaki xreti nak shave!
geli mak tengok nokk!
ahahahaha(gelak setan)
yang perempuannya nak sangat jadi lelaki!
errrr takpa lah yang ni tamau comment bebanyak
karang i kena lanyak,sapa mau tolong
ok ok lupakan semua tu
yang pentingnya sekarang
Nawaitu kita(niat kita yang sebenarnya)
sekarang ni Nawaitu saumaghodin
ehh silap silap silap
niat sebenar i,bukan u!
nak belajar
habiskan study,aim nak 4.0 pointer then
boleh abroad study oversea
balik m'sia depan nama ada huruf DR.
= DR S*******
uwaaaaa!teruja teruja
Insyaallah
*doakan saya!pahala lah ganjaran untukmu hee hee
as my parents wish,i'll keep study hard to reach it
and make sure that i'll make them smile :) and cry
because proud of me!
ter emo sangat lah pula!
sudah cukup cukup sudah
 
i mengantuk esok boleh sambung cerita lagi
jangan lupa niat esok puasa
k.bye

Labels: